#
Sağlık Bakanlığı izinli olmayan, sağlık açısından zararlı ilaçlar kullanan korsan firmalara itibar etmeyiniz! Sağlığınız bizim için değerlidir...

Böcek İlaçlama Firması

Evlerimizde her mevsim olabilen bazı küçük böcekler ile mücadele konusunda her zaman bazı eksiklikler yaşamaktayız. Bunun başlıca nedeni olarak bireysel yöntemlerle bu haşerelerden arınmaya çalışmaktır. Oysa böcek ilaçlama firması olarak çalışan işletmelerde bu konuda uzman ekipler bulunmaktadır. Neden bireysel yöntemler sakıncalıdır?

Öncelikle bizler her böceğin aynı ilaçlama türü ile yok edilebileceğini düşünürüz. Zaten sıradan marketlerden veya tarım ilaçları satan yerlerdekiler de önerilerini yaparken böcek türüne göre yapmazlar. Ancak böcek ilaçlama firması çalışanları böcekleri çok iyi tanırlar.Bazı böcekler kimyasallarla kolayca öldürülebilse dahi arkalarında ki koloni hızlı bir şekilde üremeye devam eder. Köklü çözüm ise yumurtalarının ve kolonilerinin tamamını yok etmektir. Böcekler genel olarak insanlardan uzak ve erişilmesi güç alanlarda konuşlanırlar. Bizler ise sadece ortaya çıkan az miktardaki haşereyi görürüz. Bireysel bir ilaçlama yaptığımızda da o az miktardaki zararlıyı yok ederiz. Ama asıl koloni zarar görmez. Bu açıdan da bakıldığında böcek ilaçlama firması zorunlu bir tercih olacaktır.

Kendi uygulamalarımızın doğru olmamasının bir nedeni de yapılan uygulamanın insanlara ya da diğer canlılara zarar verebilme riskidir. Özellikle ev hayvanı beslenen mekanlarda yapılan sıradan ilaçlamalar bu canlılara zar verebilecektir. Ancak böcek ilaçlama firması doğru haşereye doğru ilaç kullanarak bu zararları en aza indirecektir. Bunun yanında doğru ilaçlama tekniği sayesinde de görülen haşerelerle birlikte arkalarında bıraktıkları tüm etkileri de bertaraf edeceklerdir.

Tabi yine de tercih edilen böcek ilaçlama firması da doğru seçilmelidir. Merdiven altı olarak nitelendirilen ve ucuz ilaçlama adı altında göz boyayan firmalar yaradan daha çok zarar vermektedir. Destek alınacak olan böcek ilaçlama firması tamamen ruhsatlı ve Sağlık Bakanlığı onaylı bir işletme olmalıdır. Bu durumda hem kendi sağlığınızı hem de evde ya da uygulama alanında bulunan diğer canlıları riske etmemiş olursunuz. Firmamız Öztürk Böcek İlaçlama yılların tecrübesi ve birbirinden eğitimli ekipleri ile siz değerli müşterilerine günün yirmi dört saati hizmet vermektedir. Sıradan böcek  ilaçlama firması ile anlaşıp geçici çözümler alacağınıza öncelikli olarak bizimle iletişime geçmenizi şiddetle öneririz.